August Art

Tlf. 24 89 24 60

August Art

Tlf. 24 89 24 60

Mød de tilknyttede kunstnere

og lær dem lidt bedre at kende...

Britt-Mari August

Billedkunst & Skulpturer / Britt-Mari August finder meget inspiration i naturens farverige landskaber, i de linjer og former der findes i naturen, i skoven og i vandet nær Kalø Vig. Britt-Mari ønsker at udtrykke hvorledes kunsten ikke sætter grænser for ens fantasi. Hun nyder hvorledes der er plads til at prøve sig frem og at man kan lære gennem kunstens udfoldelse.

Strik-design / Strik og garn har altid haft en stor plads i mit hjerte. Jeg har strikket i rigtig mange år, både på maskine og i hånden, kvalitets garn og farver gør at jeg nu også er begyndt at håndfarve mit eget garn. Har du selv lyst til at prøve, kan du se under kurser hvornår jeg har det næste kursus.

Gitte Klausen

A Story Of Silk / “A Story Of Silk" holder sædvanligvis til i Knebel på Mols, hvor man efter aftale på tlf. 51320864 kan besøge mig i mit lille syværksted, “Silkeloftet”.

Facebook: A Story of Silk

Instagram: a.story.of.silk

Jeg køber vintagesarier i 100% silke og kreerer tørklæder, kjoler, nederdele og toppe af dem, som bliver syet på egen systue her i Knebel, så de kan give glæde til en ny historie. Jeg elsker den bæredygtige tanke om at bruge ressourcer der allerede eksisterer…og så er jeg vile med silke - både det komplekse håndværk i at skabe silke, men også de gode egenskaber silken har.

Du finder det største udvalg af mine silkesager her hos August Art.

Susanne Kalmar Hansen

Billedkunst / Jeg elsker at tegne! Med blæk, tusch og akvarel. Fugle, dyr, mennesker og natur. Alt hvad der lige inspirerer. 

Jeg laver tegninger, malerier, originale kort, julekort, til- og fra kort til gaver og meget mere. Jeg laver også bestillingsarbejde.

Jeg er selvlært, men har deltaget i kurser, kunstnergrupper, privatundervisning, højskoleophold – og en fast croquisgruppe på Bornholm gennem en årrække.

Jeg har tegnet og malet siden 1996 og udstillet siden 2004. I 2011 flyttede jeg fra Bornholm til Østjylland og bor i dag ved Hammel med mand og hund.

Jeg udstiller i gallerier, kunstforeninger, kunstmesser og virksomheder.

Instagram: https://www.instagram.com/susannekalmarart/

Facebook: https://www.facebook.com/susannekalmar.billedkunstner

Jette Dannemand

Billedkunst / Grafiker, emballagedesigner og billedkunstner. Jeg arbejder i akryl, lag på lag abstrakte bevægelser, rytme og lette strøg kombineret med det stramme grafiske er en ofte anvendt kombination i mine malerier. Jeg eksperimenterer med stilarter og motiver og anvender bl.a. kridt, lak, papir, print, binder og hvad der ellers falder mig ind at anvende. Kombinerer og mixer forskellige materialer.

Helle Ludvigsen

Kreativist / Helle Ludvigsen ser kunstmæssige udfoldelser som én stor legeplads. Hun værdsætter at hun kan bruge sit tankemylder som inspiration til bl.a. malerier, beton, smykker og tekstiler. Hun kalder sig selv for kreativist da hun ikke kun udfolder sig inden for få kunstneriske områder – men mange. Det er kun fantasien der sætter grænser i Helles verden og det gør det helt klart nemmere når idéerne kommer væltende.

Anneli Heuck

Keramik / Jeg har lavet keramik siden 2010, hvor jeg startede på Aarhus Kunstakademi. Jeg laver hovedsageligt brugskunst, som jeg drejer op. Dog sniger der sig ofte skulpturelle ting ind.Materialet er stentøj, porcelæn og lertøj.Det er vigtigt for mig at form, dekoration og glasur bliver til en enhed. Jeg lader mig inspirere af alt omkring mig og arbejder med at forfine, forbedre og forenkle, indtil det helt rigtige udtryk opnås.

Jeg har mit Atelier på:

Anneli Heuck

Thorsvej 6

8653 Them

www.facebook.com/anneli.heuck

www.instagram.com/anneliheuck

Brita Salsø

Malerier / OM MIG Jeg hedder Brita Walther Salsø. Jeg er født og opvokset i Åbenrå, Sønderjylland og bosatte mig på Djursland i 1999. Jeg er 54 år og bor i Grenå sammen med min søn på 14 år. Jeg arbejder som pædagogisk assistent indenfor specialområdet på voksenområdet. 

MIG SOM KUNSTNER Jeg har altid holdt meget af at tegne og male og er autodidakt fritidskunstner. Jeg maler mest med Akryl på lærred og elsker at eksperimentere med forskellige former og materialer, hvilket også resulterer i, at jeg har mange forskellige udtryk i mine malerier. Ofte bruger jeg mønter og Metalbladseffekt for at få et andet udtryk i billedet, der altid efterlader noget til fantasien. 

HER FINDER DU MIG Jeg er medlem i Ebeltoft Kunstforening, hvor jeg en gang imellem er med til at udstille i Tinghuset.

Ellers holder jeg primært til her i August Art.

Instagram: Salsø Galleri 

Facebook: Salsø Galleri

Karen Bodil Johansen

Pileflet & Beton /

Pileflet er et ældgammelt håndværk, som egentlig ikke har ændret sig ret meget gennem tiden.

Men man har vel også altid brug for en kurv ? Til vasketøj .... indkøb ... de tomme flasker ... ungernes vanter og huer ... osv.

Pil kan også bruges til dekorative formål samt hegn og stativer til haven. Og i disse tider, hvor vi skal reducere mængden af plastik, er en kurv da absolut et "bæredygtigt" alternativ.

Jane Sun Mi Jensen

Malerier / Jeg har lige fra barnsben udtrykt min oplevelse af verden under én eller anden kreativ form - skrevet sange, tegnet, digtet. Og for forholdsvis nylig opdagede jeg, at jeg også kan udtrykke mig gennem maleri.

Indtil nu har jeg dog altid holdt det hele for mig selv, så jeg er spændt på at dele min verden med andre.

Mit verdensbillede er præget af naturspiritualitet/ animisme og årshjulets gang, og mine billeder vil oftest afspejle dette. Jeg er optaget af menneskets forbindelse med naturen, og hvordan vi som i alle andre relationer kan vælge at nære eller dræne den kontakt.

Ét er sikkert: mens vi vandrer på Jorden, sætter vi aftryk, drysser vores fortælle-frø. Nogle af disse frø spirer og vokser sig til fortælling som billedlige udtryk, andre til tekst, atter andre forbliver skjulte. Det er disse forskellige aspekter ved at være menneske og - i et på én gang mytisk og konkret perspektiv - vandre på Jorden, som vækker min inspiration.

Jeg kan desværre ikke fremvise diplomer eller lignende fra kunstnerisk uddannelse eller kurser - jeg kan bare godt lide at være kreativ! Kreativiteten er min måde at processere livet på.

At skabe noget i kreativt udtryk er for mig helende og transformerende, sjovt og i sig selv meningsgivende.

Til mine akrylmalerier bruger jeg maling iblandet aske og knust trækul fra bål, samt aske/ forkullede rester af planterøgelse/smudge. Det giver både farve- og teksturmuligheder og hjælper med at fremhæve råhed og dybde.

Efter min bedste overbevisning besjæles billederne desuden med den gode energi fra oplevelsen - det er i al fald det, der er min intention ud over det rent tekniske udtryk.

Min baggrund er blandt andet en opvækst på smukke Samsø i 70-80´erne. Længe efter blev jeg folkeskolelærer og har desuden uddannelse i naturterapi samt i nordisk fortællevisdom.

Ivan Villborg Andersen

Skulpturer / Ivan Villborg Andersen går til daglig under kaldenavnet flintsmeden. Dette er grundet hans store interesse for flint og arkæologi som han har haft siden 1974. I sit arbejde med flint kan han fremstille stenalderens flintredskaber med sten og gevir. Nu arbejder han desuden i granit, som findes i Danmark og er vandreblokke fra Norden. Fascinationen af disse sten formes til figurer ud fra egen inspiration fra livet og naturen.

Helle Nørgaard Andreasen

Malerier & print / Jeg er 63 år gammel, bor i Randers og elsker at være kreativ, både alene og meget gerne sammen med andre.

Mine malerier er abstrakte, hvor jeg arbejder med akryl i mange lag.

De er altid med struktur af spartelmasse, sand og hvad jeg nu finder på. Jeg arbejder gerne med spartel og fingrene. Bruger også serigrafi, pensler, klude og grove svampe.

For cirka otte år siden opdagede jeg noget der hedder gelli print. Det har jeg eksperimenteret rigtig meget med og, synes jeg selv, blevet god til. Jeg bruger det både på lærred, decoupage, collage og meget meget andet. Har også lært en masse andre at bruge gelli pladen. Tror aldrig at jeg bliver træt af det.

Har gået på flere forskellige kurser, højskole, aftenskole men er ellers selvlært.

Når jeg skal slappe af derhjemme kommer strikke/hækletøjet eller broderiet frem.

Instagram: kaelder_sysler_by_noe

Torben Knuth

Billedkunst / Torben Knuth finder sin inspiration til sine malerier i musikken og finder ligeledes inspiration til sin musik i kunsten. Torbens kunst udspringer af ren spontanitet, nydelsen af at være fri for en rutine samt det inspirerende fællesskab på August Art. Han ønsker at bringe glæde og kærlighed gennem sin farverige og spøjse kunst.

Kjeld Ove Sørensen

Skulpturer & Silhuetter i Jern / Kjeld Ove Sørensen arbejder med jern som bruges til at skabe skønne silhuetter og blomsterstativer. Han finder sin inspiration i interaktionen med andre og i jernet, som trods sit stærke ydre, kan blive til noget unikt. Han laver desuden bestillingsarbejde efter anvisninger fra f.eks. logoer, laver skulpturer samt lysestager og udstiller sine silhuetter af dyr på udendørsarealet ved August Art.

Jytte Lis Halskov

Billedkunst / Jytte Lis Halskov finder sin inspiration i naturen – specielt på sine gåture ved vandet. Hun maler naturens sæsonmæssige skift, abstrakte farverige blomster og maler desuden portrætter der emmer af personlighed.

Hun ønsker at vise naturens mangfoldighed gennem sine delikate og detaljerede malerier.

Jonna Vasegaard Ingildsen

Kunstværker / Mit arbejde er bredt ... Jeg får min inspiration fra naturens fantastiske materialer, hvor f.eks. et stykke træ der har været i havet, et stykke jern eller zink der har fået patina, giver ideer til noget kreativt ...Jeg syntes det kan være svært at komme med en definition på hvad kunst er, men for mig er kunst noget man har det rart med. Mvh Jonna Vasegaard Ingildsen

Hanne Falk

Billedmager / Med polske, svenske og danske rødder i min bagage, har jeg, som billedmager, gennem forskellige, længerevarende kurser hos hhv Randers HF Billedkunst, Randers Kunstskole, Århus Kunstakademi samt kurser af kortere varighed i ind- og udland, erhvervet nogle grundlæggende principper og holdninger til arbejdet som billedmager og artmoneykunstner.

Gennem tiden har jeg frekventeret profesionelle, udøvende billedkunstnere, der tilbyder work shops. De har hver især sat spor i mit billedeunivers, og er til stadighed, til stor inspiration i mit arbejde som billedmager.

Jeg inspireres af oplevelser i naturen, på rejser, i malefællesskaber, på kurser og gennem at leve livet på godt og ondt. For mig er arbejdet med maleriet en fordybelse og en refleksion af en proces.Jeg er ikke begrænset af en bestemt genre.

Jeg arbejder meget eksperimenterende og anvender gerne forskellige virkemidler i mine arbejder. Jeg arbejder primært med akryl farve og i mange lag. At male er for mig en nødvendighed for at trives fysisk og mentalt.Har brug for det univers og rum af frihed, som skabes gennem maleriets mange faser.

Underviser lejlighedsvis på work-shops og udstiller lejlighedsvis i ind- og udland.

I 2019 blev jeg optaget på European Art Museum i Frederiksværk og i bogen "to see art - is the art to see 2019" sammen med 210 kunstnere fra Europa.

Du kan møde mig på forskellige, lokale og lejlighedsvis udenlandske udstillinger.

Kan kontaktes på Facebook eller på mail: hafni@me.com og på www.artmoney.org

Mona Jensen

Billedkunst / Jeg har altid malet og tegnet meget lige siden jeg var barn, og jeg nyder meget og slapper meget af ved bare at stå at male. Lige nu arbejder jeg mest med akrylmaleri, men har også arbejdet med olie og akvarel. Jeg maler næsten kun figurativt og motiverne er meget forskellige. Jeg har taget en del kurser på bl.a. Aarhus Kunst Akademi og på højskoler i Holbæk og på Ærø. Desuden har jeg en uddannelse som arkitekt.

Susanne Lindhard

Kunstmaler / Susanne, Susli-Art. Jeg er uddannet Arkitekt, og har også gået på Århus Kunstakademi, for at uddanne mig inden for akrylmaleri. Jeg har en naturlig interesse i vores omgivelser, både mht struktur, farver og billeder. Mine malerier er udtryk for en farveglæde, som jeg synes giver en dejlig stemning. Mine motiver er meget forskellige, da jeg elsker at udfordre mig selv, inden for alle retninger. Mest er det abstrakte motiver, med udgangspunkt i naturen og nonfigurative figurer.

Annie Rønde Rasmussen

Mosaikker /

Jeg har altid været fascineret af mosaik. På en rejse til Barcelona i 2008, så jeg en stor del af Gaudis fantastiske mosaik, og det gjorde bestemt ikke interessen mindre. Alligevel skulle der en corona-nedlukning til, før jeg endelig kom i gang.

Jeg har siden jeg var barn arbejdet kreativt med mange forskellige ting, og farver har altid haft en stor betydning i mit kreative virke.

Til mosaikken foretrækker jeg at arbejde glasmosaik, som findes i de smukkeste farver. De emner jeg dekorerer, fremstiller jeg selv. Jeg holder også meget af det håndværksmæssige i dette arbejde.

Mosaikkerne laves så de kan bruges både inde og ude.

Instagram: annie_roende_rasmussen

Facebook: Annie Rønde Rasmussen

Kirsten Lisbeth Møller

Maskinbroderi / Jeg har arbejdet med broderi i over 20 år. De senere år blev det også min hobby. Det startede med forskellige broderier f.eks navne på håndklæder og julepynt. Nu har jeg også kastet mIg ud i grydelapper i forskellige faconer og farver.

Sofie-Louise Colding

Jeg er tidligere fynbo, nu bosat her på smukke mols.

Jeg er et kreativt rodehoved, med arme og ben i alle retninger, så der er vist ikke nogen kategori jeg passer ind i.

Jeg maler, tegner, hækler, syr, bruger gerne gamle udsmidningsklare ting, pap, stof, plastik, bøger/ugepblade/tapet mm

Det er kun tiden ikke ideer der mangler.

Randi Saabye Bang

“Syslerier og andre Finurligheder” /

Mit navn er Randi Saabye Bang

– 65 år gammel, bosiddende i

seniorbofællesskabet Holme Bjerge Parken.

Hele mit liv, har det kreative haft en stor plads i

mit hjerte – og jeg har haft gang i mange

forskellige former for ”syslerier”.

Jeg har været på kurser indenfor forskellige

kunstarter – men ellers er jeg autodidakt og kan

i det hele taget godt lide at ”gå mine egne veje”.

Kunstarter der optager mig for tiden er

mixedmedia/gelliprint/serigrafi og glaskunst.

Er du nysgerrig efter at høre mere er du meget

velkommen til at kontakte mig på

mob.nr. 2169 1994

el. mail

randisaabye@gmail.com

Liselotte Christensen

Billedkunst & Keramik/stentøj / Jeg har tegnet og malet siden barndommen. I perioder har jeg malet meget og solgt en del bl.a. har jeg haft værksted og galleri på Ærø i 6 år samt udstillet i bl.a. banker og kommunal bygninger. Min force er farverne, som er livgivende for mig i inspiration fra især naturen, men jeg eksperimenterer også med andre motiver. Mvh. Liselotte Christensen

Instagram: @liselottechristensen1948

Sanne Thøgersen

Biledkunstner/grafiker/keramiker

Jeg arb. I akryl og akvarel

Jeg arb. I mange lag så billederne får godt med struktur.

Jeg arb. Med stramme linier og grafisk struktur, men i akvarel bliver jeg ofte inspireret

af den smukke natur.

Som keramiker arbejde jeg mest i kakkelmasse.

- Mindre vandkunst, fade, skulpturer og kun fantasien sætter grænser.

- eksperimenterer med

krydder snaps og frugt sirup.

Mvh

Sanne Thøgersen

Georg Wintus

Billedkunstner / Kunstneren Georg Wintus - „Abstraktion af tanker“

Lige siden jeg var ung, kan jeg huske, at jeg har været interesseret i æstetik, farver og former. Opvokset i en familie interesseret i kunst og kultur, var der plads og opbakning nok til dette.Abstraktion af tanker gennem kunstnerisk skabelse er mit yndlingsemne. Under maleprocessen visualiseres mine øjeblikkelige tanker til en abstrakt form og komposition. Jeg gennemfører denne proces ved hjælp af forskellige teknikker og farvesammensætninger med særlig fokus på grafiske former. Jeg elsker også at lege med min kreativitet, med forskellige materialer, som f.eks. papir, tekstil, fotos, print, illustrationer og lidt keramik.Jeg arbejder ofte videre på et værk efter nogle uger, måneder eller sågar efter nogle år.Værket forandres ligesom mine tanker og mit liv ændrer sig i mellemtiden. Georg Wintus bor i Ebeltoft siden 2019.

Mariann Spangaa

Decoupage, unikatasker & boligtekstiler /

Facebook: https://www.facebook.com/spangaadesign

Ann Wheler Jespersen

Sølv smykker /

Ann Wheler Jespersen jeg er årgang 56. Bor i 8520 Lystrup hvor jeg har mit smykke værksted.

Mit eventyr med smykker startede i 2000 hvor jeg lavede smykke kæder i Wire med perler, men ret hurtigt kom de ædle metaller ind og jeg har deltaget i en del kurser rundt i landet.

Jeg er tilknyttet FORCE Dansk ædelmetal kontrol, som betyder at jeg må stemple mine smykker med 925 og mine initialer AWJ.

Mine smykker er hovedregel rent sølv 925 nikkelfri, kombination af sølv, guld, kobber og messing syntes jeg er rigtig flot.

Hvis du har gamle arve smykke eller 3 tårnet bestik, liggende i skuffen, kan de blive til de smukkeste værdifulde smykker, ved en rengøring eller lave

Med venlig hilsen

Ann Wheler Jespersen

Mols Urte Dram

Kryddersnaps / Karin Weibel Nielsen

Merete Martin Jensen

Billedkunstner /

Jeg maler fortrinsvis fantasiblomster og da jeg altid har elsket blomster faldt det mig naturligt at vælge motiv. Jeg bor i Ebeltoft og har naturen tæt på, hvilket er meget inspirerende for mig.

Jeg er autodidakt og maler fortrinsvis med akryl på lærred.

Jeg begyndte at male i 2020 og indtil nu er det blevet til over 40 kunstmalerier. Jeg begyndte at male på små lærreder i størrelsen 20x20 cm og nu er jeg oppe på at male på de lidt større lærreder: på 70x90 og 100x100 cm.

Udover malerierne på lærred, har jeg en genbrugsserie, hvor jeg har malet med akryl på træ og genbrugslærred.

Merete Martin Jensen

Dådyrvej 9

8400 Ebeltoft

www.nemmehjemmesider.dk/side/meretemartin

https://www.instagram.com/art_by_merete_martin?utm_source=qr&r=nametag

Birgitte Nicolaisen

Keramik & Raku /

Birgitte Nicolaisen

Holmensvej 47

8400 Ebeltoft

Inge Madsen

Pileflet /

Marianne Johansen

Billekunst, fotobøger og fotografier /

Jytte Marie Mikkelsen

Billedkunst /

Ibenmei Holden

Tegner, syer & strikker /

August Art

Havvej 21

(Vrinners)

8420 Knebel

info@august-art.dk

Tlf.: 24 89 24 60