August Art

Tlf. 24 89 24 60

August Art

Tlf. 24 89 24 60

Om Jane Sun Mi Jensen

Malerier /

Jeg har lige fra barnsben udtrykt min oplevelse af verden under én eller anden kreativ form - skrevet sange, tegnet, digtet. Og for forholdsvis nylig opdagede jeg, at jeg også kan udtrykke mig gennem maleri.

Indtil nu har jeg dog altid holdt det hele for mig selv, så jeg er spændt på at dele min verden med andre.

Mit verdensbillede er præget af naturspiritualitet/ animisme og årshjulets gang, og mine billeder vil oftest afspejle dette. Jeg er optaget af menneskets forbindelse med naturen, og hvordan vi som i alle andre relationer kan vælge at nære eller dræne den kontakt.

Ét er sikkert: mens vi vandrer på Jorden, sætter vi aftryk, drysser vores fortælle-frø. Nogle af disse frø spirer og vokser sig til fortælling som billedlige udtryk, andre til tekst, atter andre forbliver skjulte. Det er disse forskellige aspekter ved at være menneske og - i et på én gang mytisk og konkret perspektiv - vandre på Jorden, som vækker min inspiration.

Jeg kan desværre ikke fremvise diplomer eller lignende fra kunstnerisk uddannelse eller kurser - jeg kan bare godt lide at være kreativ! Kreativiteten er min måde at processere livet på.

At skabe noget i kreativt udtryk er for mig helende og transformerende, sjovt og i sig selv meningsgivende.

Til mine akrylmalerier bruger jeg maling iblandet aske og knust trækul fra bål, samt aske/ forkullede rester af planterøgelse/smudge. Det giver både farve- og teksturmuligheder og hjælper med at fremhæve råhed og dybde.

Efter min bedste overbevisning besjæles billederne desuden med den gode energi fra oplevelsen - det er i al fald det, der er min intention ud over det rent tekniske udtryk.

Min baggrund er blandt andet en opvækst på smukke Samsø i 70-80´erne. Længe efter blev jeg folkeskolelærer og har desuden uddannelse i naturterapi samt i nordisk fortællevisdom.

August Art

Havvej 21

(Vrinners)

8420 Knebel

info@august-art.dk

Tlf.: 24 89 24 60