August Art

Tlf. 24 89 24 60

August Art

Tlf. 24 89 24 60

Om Hanne Falk

Billedmager /

Med polske, svenske og danske rødder i min bagage, har jeg, som billedmager, gennem forskellige, længerevarende kurser hos hhv Randers HF Billedkunst, Randers Kunstskole, Århus Kunstakademi samt kurser af kortere varighed i ind- og udland, erhvervet nogle grundlæggende principper og holdninger til arbejdet som billedmager og artmoneykunstner.

Gennem tiden har jeg frekventeret profesionelle, udøvende billedkunstnere, der tilbyder work shops. De har hver især sat spor i mit billedeunivers, og er til stadighed, til stor inspiration i mit arbejde som billedmager.

Jeg inspireres af oplevelser i naturen, på rejser, i malefællesskaber, på kurser og gennem at leve livet på godt og ondt. For mig er arbejdet med maleriet en fordybelse og en refleksion af en proces.Jeg er ikke begrænset af en bestemt genre.

Jeg arbejder meget eksperimenterende og anvender gerne forskellige virkemidler i mine arbejder. Jeg arbejder primært med akryl farve og i mange lag. At male er for mig en nødvendighed for at trives fysisk og mentalt.Har brug for det univers og rum af frihed, som skabes gennem maleriets mange faser.

Underviser lejlighedsvis på work-shops og udstiller lejlighedsvis i ind- og udland.

I 2019 blev jeg optaget på European Art Museum i Frederiksværk og i bogen "to see art - is the art to see 2019" sammen med 210 kunstnere fra Europa.

Du kan møde mig på forskellige, lokale og lejlighedsvis udenlandske udstillinger.

Kan kontaktes på Facebook eller på mail: hafni@me.com og på www.artmoney.org

August Art

Havvej 21

(Vrinners)

8420 Knebel

info@august-art.dk

Tlf.: 24 89 24 60