Tilknyttede kunstnere / Vibe Milbak

Vibe Milbak

Vibe er tilknyttet fra 15. april 2017
 
LIDT OM MIN BAGGRUND FOR KUNST:

Min interesse for at male startede i mine skoleår på Frk. Kochs Skole i Århus, hvor jeg var så heldig at have en anerkendt kunstner til undervisning i tegning/maling.
I 1992 flyttede jeg til Sjælland og forlod arbejdslivet og de ”stive” linier, og her kastede jeg mig over min interesse billedkunsten og begyndte på Fredensborg Kunstskole. Senere blev det til kurser på Århus Kunstakademi og privat undervisning.
Min fascination af Cobra-malerne begyndte at komme til udtryk i mine billeder fra starten, og er kun blevet mere og mere intens med årene.
Derfra gik ”rejsen” til henholdsvis Ghana i Vestafrika og senere Thailand, hvor jeg var bosat i nogle år.
”Afrikas magi”, de farvestrålende smilende mennesker og den smukke natur gav fantasien frit løb og ikke mindst Thailand med den glade befolkning og de evigt omskiftende farver gav masser af inspiration.
Jeg eksperimenterer med ”farvernes væsen”, som for mig er uendelig, og med alle de nye ideer, der vælter frem, jo mere jeg maler.
Materialet er acryl på lærred, hvor jeg intenst arbejder med farverne og det figurative, som så træder frem i mine unikke abstraktione
August Art | Havvej 21, Vrinners, 8420 Knebel - Jylland | Tlf.: 24 89 24 60 | august-art@mail.dk