Tilknyttede kunstnere / Inge Merete Elle
Inge Merete Elle
Været med siden marts 2012
 
Efter nogle mørke år og en førtidspension fandt jeg min gemte, men ikke glemte kreative side frem igen. 

Den første periode var målrettet hækling af små Amigurumi-dyr og væsener, samt tørklæder. Siden faldt jeg over vådfiltning – nunofiltning – og producerede tørklæder samt grillhandsker, mobiltelefontasker m.v. En helt fantastisk og spændende teknik, som allerede i vikingetiden blev brugt til fremstilling af tøj. 

Sideløbende blev de hengemte malerpensler og lærreder fundet frem. Malerierne manglede imidlertid liv og under min søgen efter inspiration, kom hjemmesiden fra August Art frem på skærmen. 

Her dukkede flere Pop-art billeder op, som i høj grad tiltrak mig med de fantastiske baggrunde, der kan laves samt overførsel af egne fotos af eksempelvis personer, som efterfølgende tilføres helt nye dimensioner med malerpenslerne. 

Med bopæl i Femmøller var der derfor ikke langt hverken fysisk eller tankemæssigt, da Britt-Mari August udbød et kursus i Pop-art, hvilket blev et meget stort vendepunkt i mit liv. 

Det blev til flere kurser i Pop-art og efterfølgende blev jeg introduceret til fremstilling af skulpturer med Paverpol tekstillim og Powertex, der en spændende og givende arbejdsproces, når man med hænderne former materialerne og ser, hvad der til sidst kommer ud af processen. 

Gennem de sidste par år har jeg således modtaget undervisning og vejledning i galleriet af Briit-Mari August og deltaget i kurser, hvoraf det seneste var det første kursus i Make-Make beton hos August Art med Erik Heiss som underviser. 

Alle kurser og den efterfølgende anvendelse af de lærte teknikker har givet mig nogle helt enestående, og ubeskriveligt glædelige øjeblikke, både under selve processen med udformningen og når jeg står med det færdige værk, der er gået gennem mine hænder. 

Siden 1. maj 2013 har jeg fået værkstedsplads i galleriet, hvor jeg arbejder og udstiller Pop-art billeder, skulpturer i Paverpol og Powertex samt skulpturer lavet i en kombination af Paverpol og Make Make beton.

www.imelle.dk 

August Art | Havvej 21, Vrinners, 8420 Knebel - Jylland | Tlf.: 24 89 24 60 | august-art@mail.dk