Tilknyttede kunstnere / Britt Rassing

Britt Rassing

Jeg har været med siden 15. marts 2017

At forny sig, er for mig en vigtig del af det at være kreativ. Derfor søger jeg hele tiden nye veje og nye udfordringer.
Især når det drejer sig om motiver, skifter jeg gerne. Jeg skrifter også gerne udtryk. Jeg begyndte naturalistisk, og bevægede mig lidt efter lidt over til mytiske motiver. Gik så tilbage til det naturalistisk udtryk, og efter nogle år blev jeg mere interesseret i abstrakt maleri. Lige nu arbejder jeg med en kombination af abstrakte og naturalistiske elementer. 

Til tider er jeg struktureret i mit arbejde: jeg planlægger, laver skitser og prøvemalerier og forsøger at styre processen. Til andre tider lader jeg bare tingene ske af sig selv. 

Nogle af malerierne har titler, andre ikke. Jeg håber, billederne rammer en stemning eller en følelse hos beskueren, som jeg ikke behøver at diktere, men som bare kan opleves. For mig gælder det om at invitere beskueren til at se selv – uden at noget er afgjort på forhånd. Meget inspirerer mig – mødet med andre mennesker, men også naturen og måske især rejser i andre lande.

Jeg er uddannet cand.mag. i kunsthistorie fra Aarhus Universitet, og jeg har med mellemrum deltaget i sommerkurser på Aarhus Kunstakademi.  I en periode havde jeg eget atelier i Aarhus, ”Atelier No. 7”, hvor jeg underviste flere gange om ugen. 
Har bl.a. udstillet følgende steder:
Bjørnshøj Centret, Trige, Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet, Favrskov Erhvervs Center, Åbne Værksteder oktober 2015, Sløjfen Kulturhus Hadsten, Plejehjemmet "Møllegården" Hadsten, Lyngå Sognegård, Arbejdsmarkeds Center, Favrskov Produktions Skole.
Jeg er medlem af Kunstgruppen Carbasus, som holder til i Den Gamle Købmandsgård i Galten ved Hadsten.
www.carbasus.dk 
August Art | Havvej 21, Vrinners, 8420 Knebel - Jylland | Tlf.: 24 89 24 60 | august-art@mail.dk