Udstillinger / Blå mænd/væsener
Pressemeddelse:
 
Blå væsner på Mols 

Kunstnergruppen Mangfoldighed, der består af ca. 176 østjyske ”undergrundskunstere” udstiller deres seneste kunstprojekt ”Blå mænd/væsner” hos Galleri August Art i Vrinners 

Findes der blå væsner på Mols?

Ja, i den sidste halvdel af august gør der, når kunstnergruppen Mangfoldighed på Galleri August Art i Vrinners præsenterer en af de fire årlige østjyske udstillinger. 

Udstillingerne er kendetegnet ved, at samtlige deltagende kunstnere har arbejdet ud fra samme tema, og med hver deres individuelle teknik skabt et kunstværk, der tolker det valgte tema. 

Temaet på udstillingen i Vrinners er således ”Blå mænd/væsner”, som har åbnet for en bred vifte af fortolkninger fra de 15 deltagende kunstnere. 

Kunstgruppen Mangfoldighed kom til verden sidste år og består af kunstnere i og omkring Aarhus. Indtil videre er ca. 176 lokale kunstnere samlet i gruppen, der helt i tråd med navnet rummer stort set det hele. 

- Meningen med gruppen er, at kunstnerne skal fremvise alt det, der normalt ikke er plads til på etablerede udstillinger - og som den almindelige kunstinteresserede dermed aldrig får at se. Vi er en broget forsamling af uuddannede kunstinteresserede, som har en fælles glæde ved den kunst, der ikke nødvendigvis bliver fremvist på et stort lærred på en hvid væg i et dyrt galleri. Vi kan lære rigtig meget af hinanden, og så vil vi gerne vise omverdenen, at der findes masser af dygtige kunstnere, som man bare aldrig hører om, fortæller Britt-Mari August, fra Galleri August Art i Vrinners, der selv er medlem af gruppen. 

Udstillingen åbner med fernisering torsdag 15. august kl. 16 og kan ses til og med fredag 30. august.

-Jeg tror, at mange vil blive overraskede over, hvor meget interessant kunst der findes, uden at de har lagt mærke til det. Ikke mindst fordi vi alle forsøger at belyse kunsten i malerier og skulpturer fra andre vinkler end dem, man normalt ser, tilføjer Britt-Mari August. 

Har I spørgsmål til udstillingen så ring til Britt-Mari August på tlf. 24 89 24 60. I er naturligvis også meget velkomne til ferniseringen torsdag 15. august kl. 16

 

********************************************************************************************************************

 
Herunder vil der komme billeder og kunstnernavne efterhånden som de er klar.
 
PT. er der tilmeldt
 
Mette Halling www.galanteriet.dk
Stine Frida Hjortshøj Bennedsen,  www.stinebennedsen.dk
Susanne Larsen Vincentz, www.susservincentz.dk
Britt Mari August, www.august-art.dk  
Helle Hein,   www.hein-kunst.dk
Marianne Boelsmand www.galleri-krogvad.dk/
Pia Eriksen,  www.hedens-galleri.dk
Anne Marie Dam  www.galleridam.dk
Lars Thur, www.thurs.dk 
Birgitte Stenholm Graves, www.bg-kunst.dk
Tina Morsø, www.galleritina.dk
Elisabeth Morsing,www.elisabethmorsing.dk
Ian Maria Graneberg,www.shownd.com/inagraneberg
Gitte Mourmann www.knebelart.dk
 
August Art | Havvej 21, Vrinners, 8420 Knebel - Jylland | Tlf.: 24 89 24 60 | august-art@mail.dk